Ambients i tendències d’estiu

Categories: DECORACIÓ, NOTÍCIES, i TENDÈNCIES.
Translation Priorities: Optional.

Arriba l’estiu, una estació que semblava que aquest 2020 no arribaria mai, i com sempre ho fa carregat de noves tendències i ambients per fer que les estances també visquin aquest temps de l’any. Avui al blog de Galerías repassarem quines són les tendències que arriben amb més força, comencem!

 

Colors

El rei dels colors aquest 2020 és el Pantone Classic Blue, un blau potent i un punt fosc que ens servirà per contrastar amb elements més clars i donarà una personalitat pròpia allà on es vulgui introduir. Un altre to a tenir en compte és el Verd Menta. Suau i relaxant, aquest color té la peculiaritat de combinar correctament amb el Classic Blue, fent que apostant per ells puguis gaudir d’una habitació fresca i lluminosa.

 

Corbes i formes esfèriques

Les formes geomètriques que triomfaran aquest estiu són les línies corbes i les esferes. Els volums agafen protagonisme en peces com il·luminacions, enrajolats, fundes, catifes o peces de mobiliari. Les corbes estan de moda: amb un sofà, cantonera o butaca dissenyada amb aquestes formes. A Galerías trobaràs tots els que busquis!

 

Vegetació de tota mena

De totes les formes. Ja siguin plantes, flors reals, o estampats i vinils, les formes vegetals estan de moda. En resum, aquells elements que aportin una ambientació natural faran que la teva llar sigui totalment trendy.

 

Textures de la natura

Si bé tot el món vegetal és tendència en temes de decoració, les textures que s’inspiren en la natura també ho són. Pedra, fusta, marbre… elements que ens recorden el contacte amb la natura. Aquestes textures donen la sensació d’ambient ecològic, silvestre i un punt salvatge. Un toc d’instint animal per a casa teva.

 

Aquestes són les principals tendències que ens arriben per aquest estiu 2020, vine a Galerías i els nostres interioristes t’aconsellaran sobre quines són les peces i elements decoratius que millor encaixaran amb casa teva i amb els teus gustos personals. T’esperem amb totes les mesures de seguretat necessàries i un 15% de descompte en tots els nostres productes en estoc.