Un bon sofà per als moments més importants

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Disposar d’un bon sofà a casa teva és molt important. Però no només per a la teva comoditat: també perquè les teves amistats i família es sentin ben rebuts. El teu sofà parla de tu: un bon sofà transmet que ets una bona persona, amable i que t’agrada rebre els teus a casa.

Acull amb empatia a casa teva

Si has vist alguna vegada algun dels programes de l’Andreu Buenafuente, t’hauràs adonat que el convidat sempre seu a un sofà ben còmode. T’has preguntat mai el motiu? Molt senzill! Si el convidat es sent còmode, obre el seu cor i explica més coses. Si tens un bon sofà a casa, les teves amistats i família es sentiran acollits.

Bons amics a un bon sofà

Si t’agrada rebre els teus amics a casa, sèries com Friends o The Big Bang Theory t’han ensenyat que un bon sofà és bàsic. Una bona amistat comparteix sofà, és com una llei no escrita! Fem memòria.

A Friends, els sis amics passaven molt del seu temps xerrant i compartint confidències al sofà del mític Central Perk. Allà s’escoltaven, s’ajudaven, discutien, s’enamoraven i desenamoraven, s’aconsellaven i es prenien el pèl. Tot això assaborint les pastes i cafè del mític local.

A The Big Bang Theory, en canvi, el sofà era el lloc on tancaven el dia. Allà es reunien tots: en Sheldon, en Leonard, la Penny i la resta encarregaven el sopar i se’l menjaven al sofà. Els vam veure menjar des de pizza fins a fideus xinesos mentre discutien mil anècdotes.

Un lloc per al consol

I no oblidem la gran Bridget Jones. A la primera pel·lícula de la saga la vam veure plorar desconsolada. Asseguda al seu sofà escrivia el seu diari, plorava, bevia vi, fumava, cantava a crits i menjava, tot alhora!

 

Si vols fer de casa teva un lloc on tothom es senti a gust, necessites un bon sofà. Vine a visitar-nos i junts buscarem el teu sofà ideal. Aprofita els darrers dies de rebaixes i omple’l amb la gent que estimes!