Butaca i sofà: dos grans amics

Categories: BUTAQUES, CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Vols que la teva sala d’estar sigui el punt de trobada perfecte? Aleshores, has de fer que sigui encara més acollidora. Com ho pots aconseguir? La combinació de butaca i sofà és l’únic que et cal. La suma d’aquests dos senzills elements farà que la teva sala esdevingui l’espai ideal per als teus. Vols saber com?

Com més seients, millor

Per a sopars informals, per a fer una marató de sèries, per a planificar el proper comiat de solter o soltera… Mai saps quantes persones us trobareu així que, com més places disponibles, millor! Disposar de butaca i sofà et garanteix seients per a més persones.

Una butaca, o vàries segons l’espai del que disposis, combina a la perfecció tinguis l’estil que tinguis.

Com fer que el duet butaca i sofà no desafini

Per començar, com podem posar aquests elements? Tens total llibertat. Segons l’espai del que disposis a la teva sala d’estar, deixa volar la teva imaginació! Una opció és posar la butaca a un costat del sofà. Si en poses dues, pots posar-ne una a banda i banda del sofà.

Una altra opció és posar la butaca formant una L amb el sofà, però també ens agrada molt l’opció de posar la butaca just davant del sofà. Ens sembla que aquesta tria és la millor si has de preparar una festa sorpresa, per exemple, i cal decidir moltes coses.

La butaca ha de fer joc amb el meu sofà?

Aquesta és una decisió que depèn del teu gust  personal. Pots triar una butaca del mateix color i material que el teu sofà, fent que formin un conjunt perfecte. Però, per què no t’arrisques?

Com ja hem anat dient en diferents posts d’aquest blog, nosaltres defensem l’originalitat. Volem diversió a dojo, personalitat en abundància, volem que el teu sofà parli de tu. I si el teu sofà parla de tu, per què no ho ha de fer la teva butaca també?

Arrisca’t! Passa-t’ho bé! Juga amb diferents colors, amb tota classe de materials. Barreja estils sense por, atreveix-te a fer de la teva sala d’estar un lloc únic.

 

Si vols que la teva butaca i sofà s’uneixin a tu en originalitat i personalitat, no ho dubtis més! Vine a visitar-nos i junts trobarem la butaca que fa sospirar el teu sofà.