Ha arribat l’hora de canviar el sofà?

Categories: CONSELLS i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Per fi ha arribat el dia! Has decidit que vols canviar el sofà! Sabem que és un pas important. El sofà i el llit són els mobles més importants de la casa. Per això, comprar un sofà nou és una decisió que has de fer amb calma. T’expliquem coses a tenir en compte perquè no t’equivoquis!

 

El sofà com a punt de trobada

El mes de maig, tradicionalment, és un mes de celebracions. Els petits de la casa fan la primera comunió, un fill o filla es casa… I què vol dir, això? Doncs que els dies previs rebràs més gent a casa teva. Per tant, quin millor moment per canviar el sofà?

Triar bé el sofà és important per aconseguir crear una aura positiva al seu voltant. D’aquesta manera, la teva família i amics s’hi sentiran molt a gust.

 

Tips a seguir per canviar el sofà

Primer de tot, la comoditat. No tots som iguals i, per tant, no estarem còmodes al mateix sofà. Si ets una persona alta, necessitaràs un sofà amb seients profunds i un respatller alt.

Quina postura adoptes, un cop al sofà? T’agrada estirar-te, t’hi asseus recte, t’hi escarxofes? Segons facis, necessitaràs que el sofà agafi més les teves lumbars, per exemple.

T’estimes més descansar en un sofà dur, o t’estimes més que sigui tou?

Vols un sofà de dues places o de tres places? Tens espai per a una raconera, o una chaise long? O prefereixes una butaca individual per gaudir d’una bona migdiada?

 

En segon lloc, el teixit. Si tens mainada, potser t’interessa canviar el sofà per un que el seu teixit sigui antitaques. Si tens un gat, et pot interessar que el teu nou sofà estigui elaborat d’un teixit que no podrà esgarrapar.

Segons els teus gustos personals o si el sofà és per a una primera residència o per la segona, podràs triar entre diferents qualitats de pell, lli, cotó o, fins i tot, teles sintètiques.

 

En tercer lloc, el color

És important que el color del sofà et quedi bé. Recordem que el sofà és el lloc on descanses després d’un dia complicat. On desconnectes dels problemes i de la rutina. Per tant, el color ha d’anar amb tu.

Per triar el color del sofà també és important tenir en compte la llum que hi ha a l’estança: hi ha molta llum natural o poca? Necessites llum artificial fins i tot de dia?

 

En quart lloc, el disseny. T’agrada més un sofà de línies modernes o ets de gustos clàssics? Com és la resta de la decoració de casa teva? Vols que el teu sofà sigui l’element on vagin totes les mirades? O vols que quedi perfectament integrat entre la resta de mobles que l’acompanyaran?

 

En darrer lloc, la disponibilitat. Ets impacient? Ara que has decidit canviar el sofà, pimpam el vols tenir ja a casa? En aquest cas, un punt molt important a tenir en compte és que triïs el teu nou sofà d’entre els que tenim a magatzem. De cada model en tenim varis de diferents, pel que és molt possible que el puguis rebre a casa en uns dies.

canviar el sofà

Sofà nou: aires nous

Si vols que el teu menjador sembli nou, un truc molt senzill és canviar el sofà i, alhora, canviar-lo de lloc. Pots posar el teu nou sofà on estava la tele, per exemple. D’aquesta manera, et donarà la sensació d’haver fet molts més canvis dels que en realitat has fet.

 

Esperem que amb tots aquests consells et sigui més fàcil decidir quan arribi el moment de canviar el sofà.  És una decisió important. Per això, si tens alguna consulta, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-te!