Els colors de primavera

Categories: DECORACIÓ, SOFÀS, i TENDÈNCIES.

Translation Priorities: Optional.

Al passar per les nostres botigues, hauràs vist que als nostres aparadors hi predomina un dels colors de primavera: el groc. A tots hi trobaràs un fantàstic sofà groc! La primavera ens prepara per a la vidilla de l’estiu, les festes amb amics, la celebració, la joia de viure! Si vols aprofitar l’arribada del bon temps per donar més alegria a casa teva, et donem algunes idees!

Inunda casa teva de colors

Potser et preguntaràs: quins són els colors solars? En decoració entenem com “colors solars” aquells que estan relacionats amb l’energia del sol: el groc, el taronja, el mostassa… Entre els colors de primavera hi ha aquests colors amb vida, amb energia, vibrants i radiants.

Però, atents! Hi ha altres colors de primavera que són igualment atractius perquè, enlloc de ser un cant a l’energia, són una invitació al relax i la connexió amb la naturalesa i el nostre benestar interior.

colors de primavera

Els tips per combinar els colors de primavera

El color groc és una injecció de vitamines a la teva llar. Resulta ideal combinat amb mobles o terres neutres o foscos: omple de llum l’estança, d’energia positiva.

El color taronja ens agrada molt perquè implica passió i bon rotllo. En un entorn sobri, un sofà taronja hi destaca amb elegància.

El color mostassa és un color elegant que busca llum. Triar-lo és deixar clar al món que tens una forta personalitat.

Els colors verd aigua i el verd gris són colors de primavera que ens recorden la frescor i la vida que desperta, precisament, en aquesta estació. Juntament amb el gris perla, un altre dels colors dels que et volem parlar, pots crear un ambient on el pas del temps s’aturi, allunyant-te de l’estrès del dia a dia.

Prop del teu sofà gris perla pots posar plantes naturals: obre portes i finestres de casa teva a la plena explosió de la primavera!

Finalment, però no per això menys important, tenim el blau bondi, similar al turquesa. Ens agrada perquè és un altre dels colors que t’aporta tranquil·litat, fent de casa el teu oasi. Un sofà blau bondi t’endinsa en una bombolla de pau.

 

Inicies una època de canvis i els colors de primavera et poden ajudar a fer el primer pas. Tant li fa si el teu sofà presidirà una estança petita o de grans dimensions: el que compta és que ha arribat l’hora que obris la teva vida de bat a bat a totes les novetats que t’esperen.