Com acompanyar el teu sofà

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, REBAIXES, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Que el teu sofà és el rei de la casa, ho tens clar. Que és l’epicentre del menjador, també. Però, saps quins elements poden fer que el teu sofà es senti més acollit? Saps que a les nostres botigues trobaràs tot el que puguis imaginar perquè el teu sofà estigui ben acompanyat? En aquest post et parlem dels diferents elements decoratius que podem posar al teu abast. I més ara, que ja estem de rebaixes! Estàs a punt?

El teu sofà és un lloc per al relax

El teu sofà és el punt de la casa on poses punt i final a la jornada. Pots tenir una tauleta auxiliar, al costat del sofà. És ideal per tenir una petita làmpada i el llibre que estiguis llegint en aquest moment. T’agrada més tenir una espectacular làmpada de peu al costat del sofà? Aleshores, sobre la tauleta pots posar un gerro. O, fins i tot, una petita escultura. Ens agrada molt la idea de tenir una segona tauleta auxiliar davant del sofà: així podràs tenir els comandaments a distància sempre a mà. Sobre aquesta tauleta auxiliar podem tenir un bol o una safata amb caramels, per exemple: un detall que farà que una visita a casa teva sigui sempre especial. Si optes per dues tauletes auxiliars, tant queda bé que siguin iguals com molt diferents: l’important és que reflecteixin el teu estil.

el teu sofà

El sofà com a refugi

Acabes el dia sense energia: què hi ha millor que arraulir-se? Posa-hi un parell de mantes ben suaus i amoroses. Tenim varietat de teixits i colors, podràs triar la manta amb la que millor et sentis. Omple el sofà de coixins! No importa la mida: posa’n de petits, de més grans, de rodons, d’allargats, amb serrell… Tria i remena! Juga amb el color del teu sofà i combina, contrasta, atreveix-te! No hi ha normes, no hi ha límits: la teva personalitat és la que mana. Una catifa als peus del teu sofà transmet caliu. Convida a descalçar-se, a alliberar els peus de la pressa de tot el dia.

El teu sofà parla de tu

Sobre el sofà dels teus pares, segurament, hi penjava un gran quadre. Aquest 2019, una de les tendències més innovadores és la de penjar un mirall sobre el sofà. T’hi atreveixes? Una altra vegada pots jugar amb l’atreviment i el contrast. Tenim miralls grans, petits, minimalistes, retro, neutres i de colors agosarats.

 

Després de llegir aquest post t’ha quedat clar que el teu sofà mana al teu menjador, però tu l’has de marcar amb els teus gustos, fent que destaqui encara més. Si vols deixar palesa la teva personalitat, vine a veure’ns! Durant la campanya de rebaixes, tots els nostres productes a unes condicions úniques! Junts buscarem els detalls que faran que el teu sofà digui que és teu.