Comprar un sofà per a la teva segona residència

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Si tens una segona residència, has de comprar un sofà. Pot ser que estiguis moblant la teva segona residència per primera vegada. Però també pot ser que necessitis canviar de sofà. Amb aquest post et volem ajudar perquè la tria et sigui una mica més fàcil. Perquè comprar un sofà nou ha de ser tot un plaer!

Comprar un sofà per a les vacances

Per començar, siguem pràctics. Ja sabem que, si tens una segona residència, rebràs visites. Amics, familiars… Tots s’aproparan a veure’t i, potser, es quedaran a dormir. Per estar preparat, és molt pràctic optar per comprar un sofà llit. D’aquesta manera, podràs oferir a dues persones més que facin nit a casa teva.

La segona residència és, encara més, un punt de trobada. Segons l’espai del que disposis, pots optar per acompanyar el teu nou sofà d’un puf: així tindràs un seient per a una persona més.

Una bona opció a l’hora de comprar un sofà és triar-ne un que disposi d’espai d’emmagatzematge sota. Generalment les segones residències solen ser més petites així que, quan més espai per guardar coses, millor!

Un sofà que encaixi amb l’entorn

No és el mateix comprar un sofà si la teva segona residència està a la costa o està al camp. L’estil, els colors, els materials… tot canvia. Parlem-ne!

Si la teva segona residència està prop del mar, pots optar per un estil mariner, boho, lluminós… Un ambient mediterrani que et faci creure que encara ets a l’aire lliure i que et convidi a fer vida estiuenca: platja, festes, vestits eivissencs… Si, pel contrari, la teva segona residència està al camp o a la muntanya, probablement optaràs per un estil més rústic, més de campinya. Un ambient fins i tot més vintage, que et faci apropar a la llenya, a la senzillesa, a les passejades per la natura i una vida més slow.

comprar un sofà

Has de comprar un sofà per a una segona residència prop de la platja? Tips a tenir en compte:

  • Materials lleugers: pots comprar un sofà de lli o de cotó
  • Colors clars: pots optar per un sofà de color sorra, blanc, blau, que t’ajudi a apropar l’ambient mariner a casa teva

 

Has de comprar un sofà per a una segona residència al camp o a la muntanya? Tips a tenir en compte:

  • Materials més nobles: pots comprar un sofà de pell
  • Colors càlids: un sofà de pell té un color sempre proper a la fusta, que t’ajudarà a incrementar l’ambient campestre, rústic i silvestre que l’envolta

 

Com pots veure, comprar un sofà nou per a la teva segona residència és tota una experiència. El més important és respectar sempre l’harmonia de l’estança: així aconseguirem que realment sigui un espai per a la relaxació. Si t’ha arribat el moment, vine a veure’ns i explica’ns on ha d’anar el teu nou sofà: junts trobarem el teu sofà ideal.