Consells per cuidar la tapisseria del teu sofà

Categories: CONSELLS i SOFÀS.
Translation Priorities: Optional.

Quan comprem un sofà, una de les coses que pensem és que tant de bo estigues sempre com el primer dia. Per desgràcia, res és per sempre, però podem donar-te uns consells perquè el teu sofà estigui net i cuidat durant molt de temps.

Encara que no es vegi a simple vista, els sofàs i les butaques solen acumular pols a la tapisseria. Si no aspirem la superfície del sofà amb un raspall almenys un cop per setmana, la pols crea fricció i desgasta les fibres dels teixits escurçant la vida útil de la tapisseria.

Per altra part, és important actuar de manera ràpida i immediata si taquem el sofà. El primer pas és absorbir allò que s’ha vessat amb un drap net, sense fregar, per evitar que la taca s’estengui per la superfície i es fixi al teixit. Després, s’ha d’actuar en funció del tipus de tela, ja que generalment, tots els teixits tenen una etiqueta on s’indica el mètode ideal de neteja. És important seguir les indicacions del fabricant, o el resultat pot ser desastrós.

Si no, sempre podem acudir a un professional per la neteja i el manteniment de la tapisseria del sofà. És una opció fiable i eficaç perquè el teu sofà llueixi sempre perfecte en el teu menjador.

Tot i això, si estàs pensant a comprar-te un sofà, Aquaclean és una bona opció per evitar les taques, ja que gràcies a la seva innovadora tecnologia, utilitzen teixits antitaques que permeten netejar les taques utilitzant únicament una mica d’aigua. Els seus teixits estan coberts amb una capa que evita que la brutícia penetri en el seu teixit, perquè no et preocupis de res més que de gaudir-lo!