Decora el teu menjador amb complements de diferents colors, refrescant i divertit!

Categories: DECORACIÓ.

La tendència general a l’hora d’escollir colors per decorar la casa és decantar-se per tons neutres i discrets per por a arriscar, i al final acabem comprant tota classe d’objectes de colors foscos i gammes grises, que combinen amb tot i no passen de moda. Però sense adonar-nos podem caure en un estil monòton i pla.

El menjador és una de les parts de la casa on passem més hores. Per això, afegir elements amb colors vius i alegres és una molt bona opció si busques un entorn estimulant i amb personalitat. Generalment, el terra i les parets solen ser de colors suaus i neutres, aprofita la senzillesa de l’estança per trencar la monotonia amb complements o mobles de colors cridaners, així aconseguiràs un resultat molt fresc.

Utilitza com a màxim quatre o cinc colors i combina’ls entre ells, inclús pots afegir petits detalls amb estampats florals o animal print, per donar-li un toc modern i atrevit a la teva llar. Si t’agraden els entorns amb personalitat, aquesta opció és ideal per al teu menjador!