Descobreix la versatilitat dels sofàs llit

Categories: DESCANS i SOFÀS.

30Els sofàs llit són una molt bona opció per acollir als teus convidats a casa, i fins i tot, cada cop més, per dormir-hi amb assiduïtat. A més, són una solució ideal per segones residències com apartaments de platja o cases a la muntanya, llocs on afegir al menjador un llit més és perfecte per la família i amics. Actualment, el concepte d’aquest tipus de sofàs ha evolucionat i s’ha anat renovant cada cop més, fins a oferir una infinitat de models amb els últims dissenys i la màxima comoditat.

Els sofàs llit d’obertura italiana són un dels models més còmodes i fàcils de desplegar, ja que amb un mecanisme d’obertura frontal, mitjançant la rotació del respatller s’amaga el sofà i s’obre un matalàs, amb la possibilitat de mantenir el llit fet i fins i tot, els coixins subjectes a l’estructura. Els sofàs o butaques llit convertibles, són més senzills i ofereixen un mecanisme de plecs que permeten la independència entre el seient i el respatller, fet que reforça la seva multifuncionalitat. Finalment, els sistemes d’obertura clic-clac es converteixen en un llit únicament portant el respatller cap endarrere i estirant-lo per complet.

A més d’aquests sistemes, també pots trobar sofàs llit amb espais d’emmagatzematge, lliteres, dos llits independents i individuals o chaiselongue, adaptant-se a cada necessitat i ús i oferint una gran versatilitat. Perquè els teus convidats més especials dormin com a casa!