El moment de renovar el confort és ara

Categories: REBAIXES.
Translation Priorities: Optional.

Arriben les rebaixes a Galerías, podràs aconseguir el màxim confort amb el disseny que millor s’adapta als teus gustos fins a un 40% rebaixat. Els últims mesos els nostres sofàs i altres elements de descans han treballat molt. Ens han donat benestar mentre havíem de passar dies i dies confinats, cuidant de nosaltres i sempre al nostre costat. Ha arribat el moment de deixar-los descansar i canviar el confort de casa teva.

Arriben les rebaixes de Galerías, el moment ideal per fer aquesta renovació. Aprofita les ofertes de fins a un 40% en tots els nostres productes. Un sofà nou, un llit per estrenar, una cantonera… Tot el que necessitis per renovar el confort de casa teva. Vine a Galerías i el nostre equip d’especialistes t’aconsellaran en quines peces i mobles són els més indicats per a la teva llar.

A Galerías apliquem totes les mesures de seguretat necessàries perquè et sentis segur als nostres establiments. Podràs entrar i provar aquell sofà que tanta gràcia et fa o aquell matalàs amb el qual saps que et sentiràs com en un núvol. Tot perquè la nova normalitat sigui lo més semblant a la nostra normalitat de tota la vida.

Vine a Galerías, t’esperem perquè substitueixis el confort i tornis a gaudir del benestar d’estar a casa. Si vols canviar els mobles, ara és el moment de fer-ho, un 40% de descompte en tots els nostres productes t’ajudarà a fer el pas. El moment és ara!