Ens tornem a veure a la Fira de Campllong!

Categories: NOTÍCIES.

T’esperem a la 36a Fira de Primavera de Campllong els dies 7 i 8 d’abril de les 10 del matí fins a les 8 del vespre i aprofita els nostres descomptes especials! Visita’ns a l’espai comercial de la fira referent dins el món agrícola i ramader català on la tradició i la modernitat van de la mà!

Anualment, el primer cap de setmana després de Setmana Santa, la Fira de Campllong ofereix diversitat d’actes a un públic molt nombrós i es converteix en un veritable aparador de l’activitat econòmica i social, no només del municipi i rodalies, sinó de tota Catalunya.

Tota aquesta vitalitat es mostra als espais comercials exteriors, estands a la carpa coberta, parades de venda de productes artesans, demostracions d’oficis artesans, gastronomia, exposicions de maquinària agrícola i industrial tant antiga com actual, mercat d’ocasió, etc.

La fira es complementa amb exhibicions i concursos que conjuntament amb l’oferta comercial i gastronòmica atrauen un nombrós públic.
L’organització de la fira treballa al llarg de l’any per tal de seleccionar una variada oferta d’actes i activitats amb l’objectiu de viure una bona experiència en família i acostar el treball del camp i la vida de pagès a tots els visitants fent difusió de l’estreta relació entre les persones, els animals i la terra.