Estil africà, nova tendència 2020

Categories: DECORACIÓ, NOTÍCIES, i TENDÈNCIES.
Translation Priorities: Optional.

En publicacions anteriors del blog de Galerías hem analitzat altres moviments decoratius que seran tendència durant els mesos vinents, pots repassar l’article del passat mes de març sobre l’estil Japandi, avui toca repassar una nova tendència que triomfarà durant el 2020: l’estil africà.

L’estètica decorativa africana és més que pells de zebra i caps d’animals penjats a les parets, es basa a utilitzar mobles i elements que captivin l’ànima i la inspiració de l’Àfrica subsahariana. A continuació comentarem com aconseguir-ho. Cal aclarir que quan ens referim a «cultura africana» ho fem sabent que no és única ni uniforme, sinó que es forma de la barreja de molts trets, peces o tradicions de diferents ètnies i cultures de l’Àfrica.

– Un dels punts forts d’aquesta estètica és la temàtica tribal. Des d’estampats amb formes geomètriques a altres peces de colors cridaners. Un quadre, una peça decorativa o una estàtua que segueixi aquestes característiques ens servirà.

– Els materials més indicats a l’hora de triar mobiliari encarat a la temàtica africana són aquells naturals del tipus: fusta, pedra o canya. Materials senzills i rústics que podríem trobar en qualsevol tenda d’una tribu africana.

– Els coixins també ens serviran per vestir l’estança. En aquest sentit tenim moltes opcions per aconseguir aquesta fragància africana, una bona opció serien patrons geomètrics o estampats de pells d’animals salvatges.

– L’ús de plantes ens submergeix en un ambient selvàtic i natural, dos dels atributs que busquem quan volen donar un toc africà a la decoració de casa nostra. Per tant, tenir algunes plantes, sobretot verdes i de fulla ampla, ens ajudarà molt a tenir aquest aspecte de jungla.

– Les parets són marcs en blanc esperant ser adornats, aquí optarem per objectes com màscares, peces d’artesania, imatges de la sabana o d’altres paisatges icònics de l’Àfrica.

Seguint aquestes petites pautes aconseguirem que la nostra llar tingui un aspecte més tribal, més salvatge i africà. Just com senyalen les principals tendències de decoració per aquest 2020. Vine als establiments de Galerías sofàs i descans i tria entre tots els objectes decoratius, mobles i elements tèxtils. Els nostres experts en interiorisme i decoració t’aconsellaran sense cap mena de compromís i t’ajudaran, sobre quins objectes decoratius casaran millor amb casa teva. Vine a Galerías, t’esperem!