Les tendències d’aquesta tardor en materials i acabats

Categories: DECORACIÓ i TENDÈNCIES.
Translation Priorities: Optional.

Si ets d’aquestes persones que segueixen les tendències i estan sempre a l’última, i a més t’agrada la decoració d’interiors i gaudeixes de sentir-te còmode a casa, aquest article és per tu.

Una de les tendències en decoració per aquest any són per un costat els teixits naturals, el ganxet i les peces tricotades, i per l’altre les peces fetes a mà, imperfectes i de formes orgàniques en materials com les ceràmiques o la fusta. Estem parlant d’elements que recuperen les tradicions artesanes i creen una connexió entre la persona i el seu entorn. Aquests objectes solen ser atemporals, amb certa tendència als verds i als estampats vegetals en combinació amb tons terra i textures orgàniques, tots ells amb un estil que oscil·la entre el casual i el sofisticat.

Un altre de les tendències que arriba aquest any és la barreja de tot tipus de materials, des de cuir i fusta, fins a formigó i una gran varietat de metalls, combinats i superposats tant en l’estança com en una mateixa peça de mobiliari. La clau és aconseguir aportar una nova visió més actual a materials i acabats que s’utilitzen des de fa anys per potenciar totes les possibilitats decoratives que ofereix cada racó de la teva llar.