Lettering amb els més petits

Categories: NOTÍCIES i TENDÈNCIES.
Translation Priorities: Optional.

En la situació que vivim actualment ens veiem obligats a passar els dies confinats a casa. Si per nosaltres s’està fent pesat i monòton, pels més petits encara més. Els hem de trobar i proposar diferents jocs o treballs manuals per aconseguir que els dies passin més ràpidament. Avui al post de Galerías us proposem una activitat que proporcionarà hores de diversió i a més a més, elements i peces de decoració totalment handmade. Avui aprendrem a fer lettering amb materials que tenim per casa.

 

Lletres 3D

Per fer lletres 3D només necessitarem:

  • Cartolina
  • gots de cartó o plàstic
  • cola de paper matxé
  • paper de diari
  • pintures de colors

Començarem retallant la cartolina en forma de la lletra que vulguem fer, haurem de retallar-ne dues cares.

Després enganxarem els gots de plàstic al llarg del dors d’una de les lletres de cartolina per aconseguir l’efecte 3D. Aconsellem que s’enganxin alternant uns cap a dalt i altres cap per baix. D’aquesta manera tindrem més consistència. Quan la cola dels gots estigui seca enganxem la segona cartolina i deixem assecar.

Llavors fem servir el paper de diari tallat en tires i la cola de paper matxé per entapissar tota la lletra.

L’últim pas serà triar el color preferit dels més petits i pintar les lletres. En aquest sentit la imaginació és el límit. Pinta les lletres com vulguis!

Llestos! ja tenim la nostra lletra 3D totalment feta a casa.

 

Lletres de cartó i llana

Necessitarem:

  • Una capsa de cartó
  • llana de diferents colors

Aquest tipus de lletres són encara més senzilles de fer. És molt important tenir diferents colors de llana per així fer que les lletres siguin més atractives.

Comencem retallant les lletres que vulguem en el cartó. Seguidament triem els colors de llanes i comencem a folrar. Ho anirem fent per colors, per així aconseguir una sensació d’arc iris. Primer una franja d’una tonalitat, després d’una altra tonalitat, i així fins a acabar de folrar tota la lletra. Quan acabem haurem de tenir una lletra de cartó folrada de diferents colors de llana.

 

Lletres de cartó i teixit.

L’última opció de lletres handmade que us proposem és fer lletres de cartó folrades de teixit. Per fer-les només necessitarem:

  • Una capsa de cartó
  • una peça de roba estampada que ja no vulguem fer servir.
  • Cola blanca

El procés és molt senzill, comencem retallant les lletres del cartó. Després fem el mateix amb la peça de roba o retall de teixit. Aquesta lletra la farem més grossa que la de cartó per així poder fer-les servir de folre. El següent pas serà folrar la lletra de cartó amb la tela mitjançant la cola. Una vegada tinguem llestes les lletres ja les podem penjar com a element de decoració.

Aquestes són les propostes que us oferim perquè els més petits puguin passar l’estona i divertir-se mentre fan treballs manuals. Més endavant noves propostes al blog de Galerías.