Decoració de Nadal al sofà

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

El Nadal és una època de pau i retrobaments familiars. Per això, vols que casa teva reflecteixi aquest ambient de tranquil·litat i festivitat. La decoració de Nadal a casa teva és molt important. Però, per què no parlar de la decoració de Nadal al sofà? Volem que l’esperit nadalenc s’escampi arreu de la teva sala d’estar. Hou, hou, hou!

Un ambient molt nadalenc sobre la taula auxiliar

Els llums, les garlandes, els mitjons amb els noms, les boles, les espelmes, l’arbre… Tots aquests elements decoratius t’ajuden a crear un ambient nadalenc. La teva llar serà el destí més desitjat pel Pare Noel, el Tió i els Reis d’Orient.

Per ajudar a crear aquest ambient càlid i acollidor, pots decorar la taula auxiliar. No importa si la tens davant del sofà, o al costat. Si en tens més d’una, encara millor! En un gerro de vidre, un bol o un simple pot, pots posar uns llumets nadalencs i encendre’ls quan es fa fosc.

Una altra opció molt entranyable són les espelmes. Pots posar un camí de taula de color vermell (el color nadalenc per excel·lència) i, a sobre, disposar unes espelmes. Però no oblidem el color verd, que també fa Nadal! Si t’ho estimes més, pots posar un camí de taula o una petita tovalla de color verd sota les espelmes.

nadal al sofà

Aterra el Nadal al sofà

És probable que posis un arbre de Nadal a casa teva, garlandes i boles. Potser penjaràs mitjons amb el nom de cadascú. Potser ets dels més manyosos que decoren les finestres amb neu. Però no oblidis donar-li un aire nadalenc al teu sofà!

Aprofita i, en aquestes dates tan especials, vessa el Nadal sobre el teu sofà. Omple’l de coixins amb motius nadalencs: rens, trineus, avets, flocs de neu… Compra coixins verds i vermells. Tots tenim alguna manta sobre el sofà: canvia la que tens sempre! Mentre duren les festes de Nadal, posa una manta de color vermell o de color verd! A més, pots triar teixits més calentons, com el vellut o la llana.

Si, a més de sofà tens una butaca, no t’oblidis d’ella! Una manta sobre un dels seus braços, i l’esperit nadalenc ja l’haurà tocat.

 

Si vols que el Nadal arribi al teu sofà, vine a visitar-nos. Junts buscarem els complements nadalencs que necessites. A casa teva, el Nadal semblarà no tenir fi!