Com netejar un sofà fàcilment

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, REBAIXES, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Quan estimes casa teva, vols que estigui el més perfecta possible. Una de les coses a fer és mantenir el teu sofà ben net.  L’estiu és època de portar un ritme de vida més pausat, sense horaris i amb menys normes. L’estiu implica tornar de la platja amb sorra i sal. L’estiu significa nens a casa més actius, sopars informals… T’hauràs preguntat sovint, com puc netejar un sofà fàcilment? La resposta és senzilla: necessites un sofà Aqueaclean.

La màgia d’un sofà Aquaclean

Un sofà de tela Aqueaclean és màgic. T’imagines poder netejar el teu sofà només amb una mica d’aigua? Sí, sí, només amb una mica d’aigua! La tapisseria d’aquests sofàs ha passat per un tractament que els fa únics.

S’han tractat fibra a fibra. D’aquesta manera, les taques no entren al teixit. I com que no entren al teixit, les taques desapareixen amb l’aigua.

netejar un sofà

Neteja el teu sofà amb una mica d’aigua i prou

Imaginem que estàs al sofà, et truquen per telèfon i has de prendre nota d’un encàrrec. Agafes un bolígraf i, amb les presses, et cau i taques de tinta el teu sofà. Amb una mica d’aigua, trauràs les taques de tinta. Tornes a casa i necessites una injecció d’energia: què millor que una mica de xocolata? Però ai! Taques sense voler. No pateixis! Pots netejar el teu sofà amb facilitat només amb aigua.

Fas un sopar informal i, de sobte, algú vessa una copa de vi negre. Tots esverats! Cap problema: mulla un drap amb una miqueta d’aigua i la taca de vi desapareixerà! Que els petits de la casa pugen al sofà a dibuixar amb els seus retoladors? S’ha acabat el patir: també trauràs aquestes taques amb aigua.

 

La tecnologia Aquaclean garanteix una vida més llarga al teu sofà, ja que la seva tapisseria no pateix tant. El malson d’haver de netejar el sofà s’ha acabat. Vine a veure’ns i t’ensenyarem la gran varietat de tapisseries, en tenim per triar i remenar! Aprofita aquestes rebaixes per comprar un sofà nou que sempre estarà net. Llavors, podràs netejar la tapisseria del sofà només amb aigua i, a més, en un pimpam.