Nova etapa, nou sofà

Categories: SOFÀS.
Translation Priorities: Optional.

En èpoques com l’actual, després de superar la fase més crítica de la pandèmia, invertir en una renovació del mobiliari de la nostra llar és una molt bona opció (o solució) sense saber el que ens espera en un futur. No creus? I una peça fonamental a casa, tant a nivell decoratiu com funcional, és el sofà.

S’apropen nous temps, noves rutines, coincidint, a més a més, amb l’inici d’una nova temporada de tardor-hivern. Així que no hi ha lloc a dubte que el moment és ara, i hi ha raons de pes per aventurar-nos i estrenar sofà aviat.

Tant per als més petits, per als avis o per altres convidats que rebrem a casa, ara d’una forma més curosa que mai, hem de desfer-nos dels objectes més vells o usats. I el sofà és el principal punt de trobada, així que et recomanem invertir en una opció de qualitat per tal que duri a llarg termini.

Per sort, en breu podrem començar a rebre més gent a casa. Hi ha millor moment que l’actual per un canvi de sofà?

Aprofita l’ocasió per visitar-nos a Galerías i descobrir les noves tendències que se seguiran aquesta temporada. Des de sofàs chic, ètnics fins a butaques desenfundables i ideals per frenar aquesta situació.

Encara no te n’hem convençut? Vine a Galerías i deixa’t aconsellar pel nostre equip d’experts a l’hora d’escollir el teu nou sofà.