Organitza la casa de manera ràpida, estètica i senzilla!

Categories: DECORACIÓ i TENDÈNCIES.

Tots tenim aquells calaixos que fan por d’obrir, i un cop oberts… Comença la guerra! Sembla que allò que busques està sempre al final i… ha tornat a acabar tot cap per avall.

T’imagines organitzar la casa de manera fàcil, ràpida i senzilla? Funcionalitat i estètica es donen la mà amb els taulells perforats, una proposta econòmica i útil que permet mantenir l’ordre alhora que serveix d’element decoratiu. Gràcies a la seva versatilitat, els pots trobar tant a cuines, habitacions, rebedors o menjadors, com a jardins i garatges. A més, les seves múltiples opcions brinden combinacions infinites, perquè puguis jugar a la teva manera.

Tenen l’avantatge de ser totalment personalitzables, tant en color, com en mida (de la taula i els seus forats), variant el material i els ganxos. Ofereixen la possibilitat de penjar i instal·lar infinitat d’objectes: des de caixes, penjadors o petites estanteries; a productes com llibres, eines, objectes decoratius o roba, perquè la teva jaqueta deixi de ser l’última del penjador just el dia que tens pressa.

Ordena i dissenya per tenir a mà tot allò que necessitis amb un estil propi i personalitzat, a què esperes? Organitza la casa a la teva manera.