Primera mesura contra el coronavirus? Sofàs desenfundables

Categories: CONSELLS.
Translation Priorities: Optional.

A Galerías, la nostra missió principal és fer de la teva casa la teva llar. Però, també, fer-ho com és degut i garantint les millors condicions higièniques als nostres clients, no només adaptant els punts de venda i l’atenció al públic sinó també, i el més important, a través de les nostres recomanacions a l’hora d’escollir el producte més adequat, davant d’aquesta situació.

A totes les nostres botigues, podràs trobar sofàs i butaques desenfundables. Això vol dir que pots netejar o higienitzar la seva funda sempre que ho desitgis. Tots aquests productes, entapissats amb tela, destaquen per tenir algunes parts que són desenfundables com el respatller, els coixins o el braç de la butaca, en funció de cada model. A la imatge destacada, podeu trobar el chaiselongue Betty, model desenfundable als coixins dels seients, respatllers i braços.

I, gràcies a aquest sistema, fins i tot et podràs permetre el luxe d’asseure o descansar a un sofà nou cada setmana si renoves les seves fundes.

Sofàs desenfundables? Tot són avantatges! La seguretat i el confort de la teva família i els teus convidats són cosa de tots.

Ara, disposes de múltiples opcions per a renovar el mobiliari de la teva llar. Vine a Galerías i t’assessorarem per a recuperar el confort i benestar que ens proporciona estar a casa i en condicions.