Que bé que estem a casa quan estem a gust

Categories: DESCOMPTES i NOTÍCIES.
Translation Priorities: Optional.

Durant els últims mesos hem après el que realment importa quan estem a casa. Gaudir de la màxima comoditat en temps de confinament és bàsic i necessari pel nostre benestar. A Galerías t’esperem carregats de novetats que t’aproparan a distingir l’autèntic confort.

Aquesta època tan estranya ens ha ensenyat la importància de les petites diferències, aquelles que donen sentit de veritat a la vida. Ens ha ensenyat a trobar l’essència de les coses. Perquè no és el mateix seure en una cadira qualsevol, que fer-ho en una que es preocupa per la nostra comoditat. No és el mateix un sofà, que un sofà on reposem tranquil·lament i s’adapta com un guant a la nostra esquena. Tampoc és el mateix descansar en un llit, que fer-ho en un matalàs d’última generació i equipat amb les últimes tecnologies per assegurar un son reparador.

Com que sabem que tot això no és el mateix, et convidem a venir a Galerías i aprofitar el 15% de descompte en tots els nostres productes en estoc. Perquè puguis renovar el confort de casa teva i tornar a sentir el benestar que tots ens mereixem.

Tornar a gaudir d’aquestes petites diferències no costa tant i ens ajudarà a veure casa nostra com el lloc on estem més còmodes. El centre del nostre benestar, on no ens importaria recloure’ns i sentir que estem en un núvol. Vine a Galerías i torna a viure aquesta experiència.