Qui som

FUNDACIÓ I ORÍGENS DEL GRUP GALERÍAS

Els nostres orígens es remunten a fa més de 45 anys, quan obrim la nostra primera botiga sota el conegut nomeni de Galerías del Tresillo, sí, “els de la girafa”. Ara ens hem renovat i, girafes a part, seguim amb la tradició d’oferir als nostres clients els millors productes per al seu benestar. És per això que hem creat quatre marques, totes amb una gran selecció de productes.

A Neru® trobaràs el millor descans, a Galerías Premium els millors productes de les millors marques, a Galerías Sofàs i Descans la tradició i qualitat de sempre, i a Sofàs 50% les millors ofertes amb la mateixa qualitat de sempre.

01. EXPERIÈNCIA

Des del dia que vam obrir la primera botiga, hem après que són les persones i no els mobles els que transformen un espai en una llar, per això a Galerías Sofàs i Descans ens agrada dir que, en realitat, no venem sofàs, complements o articles de descans, sinó que venem confort, benestar i qualitat de vida. Els nostres productes només cobren sentit si els ompliu de vida i us ajuden a crear espais on gaudir vivències úniques i especials en el marc de la vostra llar.

02. RESPONSABILITAT I EXIGÈNCIA

Aquesta manera de veure i de viure el nostre producte, enfocat a oferir bones experiències a les persones que han confiat en nosaltres, fa que ens apassionem tant amb la nostra feina que no podem evitar ser cada dia més exigents i innovadors en el disseny, els materials, les prestacions i el confort. A Galerías Sofàs i Descans cerquem i incorporem les darreres innovacions tecnològiques i les millors marques del mercat nacional i internacional per aconseguir productes més atractius, més funcionals, més duraders i més saludables. Un millor confort implica un millor descans i un millor descans comporta millor salut.

03. LIDERATGE I INNOVACIÓ

Aquest esforç ens ha fet líders i ens ha portat a renovar-nos constantment en imatge, productes i serveis perquè cada vegada que ens visiteu, hi trobeu un NOU Galerías: NOU en marcar tendència, NOU en varietat, NOU en competitivitat, NOU en proximitat i NOU amb els millors serveis.

Així doncs, a Galerías Sofàs i Descans, hi trobareu la més amplia exposició de sofàs de les comarques gironines, les nostres seccions de descans amb les darreres innovacions clínicament provades i una variada oferta de moble auxiliar i complements que us sorprendrà pel seu disseny i solucions creatives per a la vostra llar.

04. PROXIMITAT I SERVEI

La proximitat és bàsica per a un servei immillorable. Per això hem volgut ser molt a prop de casa vostra: som a Girona, St.Antoni de Calonge, Figueres, Olot, Blanes, Palafrugell i Sarrià de Ter que, juntament amb el nostre OUTLET de Sarrià de Ter Sofàs 50%, us oferim més de 15.000 m² on hi trobareu el que esteu buscant en sofàs, descans i complements. Segur que ho tenim a Galerías Sofàs i Descans i que està pensat per a vosaltres i la vostra llar.

Troba’ns a qualsevol
de les nostres botigues