Saga, per viure còmodament

Categories: NOTÍCIES, REBAIXES, i SOFÀS.
Translation Priorities: Optional.

Segueixen les rebaixes a Galerías sofàs i descans! Avui us volem presentar el model Saga, que abans el podíeu trobar per 1.338 euros, ara per només 795. Una oportunitat única per aconseguir un sofà chaise longue de primera a uns preu de rebaixes.

Saga està entapissat amb teixit futur C/2, té unes mides de 290×167 cm i la possibilitat de triar la chaise longue al costat dret o esquerre. Saga també és especial perquè està dissenyat per a què sigui el mateix sofà que s’adapti a la teva comoditat, i no hagis de ser tu qui s’adapti al sofà. Equipat amb seients lliscants a través d’un sistema de rodes i capçals inclinables, tot preparat perquè gaudeixis d’un òptim confort. No només és atractiu i còmode, Saga també és pràctic i està preparat per a possibles imprevistos gràcies a la funda extraïble. D’aquesta manera es pot netejar fàcilment.

 

A Galerías sofàs i descans hem preparat unes rebaixes espectaculars amb grans descomptes en molts dels nostres productes de les categories sofàs, descans i decoració. Vine a qualsevol punt de venda Galerías a Girona, Figueres, Olot, Sant Antoni de Calonge, Palafrugell, Sarrià de Ter o Blanes i descobreix tots els descomptes que hem preparat especialment per fer d’aquestes rebaixes l’ocasió idònia per redecorar la teva llar.