Saló del Moble de Milà

Categories: NOTÍCIES, TENDÈNCIES, i Uncategorized @ca.

Translation Priorities: Optional.

Com us vam avançar fa uns dies, teníem una cita imprescindible a la ciutat de Milà. Del 9 al 14 d’abril es va celebrar, a la que molts considerem la capital de la moda, l’edició número 58 d’aquest Saló del Moble de Milà. Una visita obligada pels qui volem estar al dia de les darreres novetats en decoració.

 

Les tendències que venen del Saló del Moble de Milà

Hem tornat a casa carregats d’idees a l’avantguarda de la moda. la nostra intenció, es ajudar-te a decorar la teva llar a la última.

Si t’agrada la filosofia de vida oriental, estàs de sort! Tokyo s’apropa a nosaltres i, amb ella, la seva barreja de modernitat i tradició. Negres, vermells, flors de l’exòtic Orient… El seu aire místic aterra a Occident.

Saló del Moble de Milà

 

El Saló del Moble de Milà ens treu la por a ser agosarats del tot i ens porta tendències tan atrevides com apostar fort pel color vermell.

Les peces entapissades com, per exemple, els sofàs o les butaques, es presenten amb uns estampats gegants, extremats, només aptes per a aquells que són més valents.

El paper de paret és una tendència de la que ja parlem des de temps enrere. També irrompen aquí els grans estampats i els colors intensos dels que parlàvem abans.

Per últim, però no per això menys important, cal fer esment de la tornada del quadre gal·lès. Aquest estampat no havia acabat de desaparèixer en la roba, és cert. Però havia estat una mica oblidat pel que fa a la decoració i als complements de la llar. El Salone del Mobile d’enguany ens el torna.

 

Si vols que casa teva destaqui per estar a la última, per seguir les tendències més trencadores, apropa’t a visitar-nos. T’explicarem com adaptar tot el que hem vist al Saló del Moble de Milà perquè encaixi amb el teu estil.