Sofà amb emmagatzematge: tot en ordre!

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Disposar d’un sofà amb emmagatzematge posarà ordre a la teva vida. Tots guardem moltes coses. Amb el pas dels anys, anem acumulant roba, llibres i moltíssimes coses més. Els pisos són cada vegada més petits, pel que és fàcil que el desordre es converteixi en el rei de la casa. Per evitar-ho, res més senzill que comprar un sofà amb emmagatzematge. Si ets fan de Marie Kondo, no segueixis llegint!

Aprofitar tot l’espai

Un sofà amb espai per a l’emmagatzematge t’ajudarà a que casa teva es vegi més endreçada. Els pisos cada vegada són més petits i, de vegades, venen amb pocs armaris. On guardaràs les teves coses? On pots guardar la roba després de fer el canvi d’armari? No pot ser que, per manca d’espai, hagis de renunciar a coses que vols conservar.

Per no desaprofitar tot aquest espai hi ha moltes solucions: fer prestatges al voltant de les portes, per exemple. Ubicar prestatges als passadissos és una altra molt bona opció. Però, què pots fer si vols tenir un espai tancat per guardar les teves coses?

Guanyar la batalla: un sofà amb emmagatzematge

En la batalla contra els pocs metres que tenim per conservar les nostres coses, tens un aliat: el sofà amb emmagatzematge. No deixis passar l’oportunitat! Si et compres un sofà de 2 places, l’espai sota aquestes 2 places se convertirà en 2 calaixos ben amplis. T’imagines tot el que pots guardar en aquest espai tan gran?

Si la teva sala d’estar t’ho permet, pots comprar un sofà amb emmagatzematge de 3 places, fins i tot amb una chaise longue. Imagina tot l’espai per guardar coses que guanyaràs sota el teu sofà.

 

Ha arribat el moment de canviar el teu sofà? Potser, després de llegir aquest post, t’haurem convençut que el que necessites a la teva vida és un sofà amb emmagatzematge. Tot i que potser tu ja ho tenies decidit després de veure que la filosofia Marie Kondo no està feta per a tu. Vine a visitar-nos i t’ensenyarem la gran varietat de sofàs amb capacitat d’emmagatzematge dels que disposem.