Un sofà còmode per a fer una marató de sèries

Categories: CONSELLS i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Si ets un seriòfil/a, entendràs perfectament la importància d’aquest post. Disposar d’un sofà còmode quan et disposes a fer una marató de la teva sèrie preferida és molt important. En aquest article parlarem de tot el que has de buscar per trobar el sofà on passar hores gaudint de grans aventures.

La importància de que sigui un sofà còmode

Ara s’ha acabat Game of Thrones, i és el moment ideal de fer una marató de totes les temporades. De la primera a la vuitena. A més, ja estem en plena segona temporada de Big Little Lies, s’apropa la tercera (i última!) temporada de Stranger Things… Als/a les apassionats/des de les sèries ens arriben dies de passar moltes hores al sofà. Per tant, és un bon moment per jubilar el teu, canviant-lo per un sofà còmode on els capítols et passin volant.

sofà còmode

Com és el sofà ideal per a una marató de sèries?

Una condició indispensable per triar-lo és que sigui un sofà còmode. Sabem que ens hi passarem hores, així que aquesta és una característica innegociable.

Segons l’espai del que disposis al menjador, pots triar entre una gran varietat de sofàs. Quin seria, per a casa teva, el sofà perfecte? En tenim amb els seients inclinables i sofàs lliscants. Si disposes de més espai, pots optar per un sofà amb chaise-longue o, fins i tot, per un sofà raconer.

Si ets dels que mires les sèries assentat, en tensió, concentrat i gairebé com una cerimònia, l’ideal per a tu seria un sofà de pell. El teu sofà passarà a ser un lloc sagrat, on pararàs atenció absoluta a la música, la fotografia, la il·luminació i els guions.

Si t’agrada organitzar maratons de sèries amb amics, el més probable és que sopeu o piqueu alguna cosa mentre la feu. Per evitar que el teu sofà es taqui, una opció molt interessant és la marca que pots trobar a Galerías, Aqua Clean. Així podreu sopar pizza, mexicà o menjar crispetes sense por a fer malbé el sofà. I si patiu un sobresalt veient la sèrie i us cau una mica de la beguda, tampoc passa res! Es neteja fàcilment.

Una butaca relax

Si ets dels que els agrada mirar les sèries en silenci i que no et destorbin, pots optar per una butaca relax. A Galerías tenim dues marques de butaques ideals perquè puguis gaudir: Himolla i Stressless.

 

Així doncs, comprar un sofà còmode per gaudir d’una marató de sèries és una cosa a fer amb cura. Apropa’t a qualsevol de les 7 botigues que tenim a la província de Girona. T’ajudarem a triar una bona butaca relax o un sofà còmode on les hores passin sense que te n’adonis.