El sofà de disseny que vols tenir

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Quan arriba el moment de plantejar-te un canvi de sofà t’has de preguntar “quin tipus de sofà vull tenir? Quan vinguis a visitar-nos veuràs que tenim tanta varietat de sofàs de disseny que no sabràs quin triar. Són tots tan especials! Per ajudar-te abans de que passis a veure’ns, en aquest post parlarem dels diferents sofàs moderns de disseny que podràs trobar.

Sofà de disseny industrial

Un dels sofàs de disseny més desitjats és el sofà industrial. Avisem des de ja que només és apte per als més agosarats. Aquest estil de decoració vol un propietari o propietària amb moltíssima personalitat. Un sofà industrial transforma un espai en molt més acollidor només amb la seva presència. Els sofàs de disseny industrial són senzills i càlids, però, alhora, forts i molt intensos. Gosaràs fer-te amb un sofà d’estil industrial?

Sofà de disseny contemporani

Un altre dels sofàs de disseny més buscat és el de disseny contemporani. Un sofà d’estil contemporani regna en una sala d’estar acollidora i gens carregada. Per començar, triem un element que destaqui, en aquest cas el sofà i, al seu voltant, decorarem sense carregar excessivament. L’estil de decoració contemporani vol un propietari o propietària que estimi les línies simples. La bellesa de l’estil contemporani viu en la barreja de textures i colors. Elegància, puresa i calidesa es troben per crear una atmosfera irrepetible. Els sofàs de disseny contemporani són elegants i singulars. Et veus en un sofà d’estil contemporani?

Sofà de disseny vintage

El darrer dels sofàs moderns de disseny del que volem fer esment és el sofà de disseny vintage. En ple segle XXI, l’estil vintage està més de moda que mai. Els elements decoratius antics, però no prou antics com per ser catalogats com antiguitats ens criden molt l’atenció. Són mobles amb personalitat i el que més ens enamora d’ells: tenen una història darrera. L’estil de decoració vintage vol un propietari o propietària que vulgui ser exclusiu i únic.

 

Si estàs buscant sofàs moderns de disseny, acabes de llegir el post perfecte per a tu. A les nostres botigues trobaràs aquests tres tipus de sofàs, ubicats en diferents ambients per a que te’ls puguis imaginar a casa teva. Vine a visitar-nos i junts trobarem el sofà modern amb el que ja has somiat.