Sofà de pell: el vols, i ho saps

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Segur que l’has vist a la tele, en algun hotel… i t’has enamorat a simple vista. Però, com vols no enamorar-te? Un sofà de pell és ideal. És intemporal, elegant, sobri… En aquest post farem que t’enamoris encara més, si és possible, dels sofàs de pell. I si et queda algun dubte, després de llegir aquest article, ja no te’n quedarà cap ni un!

Dona caràcter a la teva sala d’estar

Un sofà d’aquest material és un element de caràcter, amb molta personalitat. Pocs gosen ubicar-ne un a casa seva. Aquest tipus de sofà et fa destacar, et diferencia de la resta. El sofà de pell destaca entre tots els elements de casa teva. Ets agosarat? T’atreviràs a comprar un sofà de pell?

Ubicant un sofà de pell a la teva sala d’estar, et caldrà poca decoració extra. Aquest tipus de sofà és majestuós i és un element decoratiu de gran pes. El sofà de pell esdevindrà el centre de totes les mirades. Casa teva no s’assemblarà a cap de les dels teus amics o família. Una visita a casa teva, una xerrada al teu sofà, i crearàs un record inesborrable.

Com cuidar del teu sofà de pell

Tenir cura d’un sofà de pell és molt senzill. N’hi ha prou amb que passis un drap lleugerament humit per mantenir-lo en perfectes condicions. Tot i la creença més estesa, els sofàs de pell són molt més resistents en la convivència amb nens petits que la resta de sofàs.

A més, és una compra intemporal. El seu estil mai passa de moda, sempre està vigent i això fa que sigui una molt bona inversió. Si algun dia vols donar-li un aire diferent a la teva sala d’estar, n’hi ha prou amb que compris uns coixins nous. Amb una petita compra, ja tindràs sofà de pell nou! Si vols canviar l’ambient d’una altra manera senzilla, pots canviar les cortines. Aquests petits canvis faran que el teu sofà de pell no sembli el mateix.

 

Si ja t’has decidit, apropa’t a qualsevol dels nostres punts de venda. Estarem encantats d’acompanyar-te a provar tots els sofàs de pell que tenim. Podràs triar entre diferents estils i colors.