Marca la diferència amb un sofà de vellut!

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Segurament has vist més d’una vegada, en revistes o a la televisió, un sofà de vellut. T’agrada, t’agrada molt. Bé, de fet, t’encanta! Però no acabes de veure-ho clar i fer el pas. Serà massa agosarat? Amb aquest post et convencerem. L’únic que necessites per ser feliç és un sofà de vellut.

No passa mai de moda

Com anem repetint sovint a aquest blog, el sofà és la peça més important de la sala d’estar. Per això, és una decisió important que hem de prendre. Comprar un sofà de vellut per a la teva sala d’estar és una decisió intel·ligent. Per què? Doncs perquè és una peça intemporal. Passin els anys que passin, el teu sofà de vellut farà que casa teva estigui sempre a la última.

sofà de vellut

L’elegància del sofà de vellut

Si vols que casa teva tingui un toc d’elegància que la faci ser diferent a la resta, un sofà de vellut és el que et cal.

A més, ja no t’has de conformar amb un sofà negre, marró o blau. Oblida’t d’aquests colors seriosos i avorrits! Avui dia, pots trobar gran varietat de colors alegres i trencadors. T’imagines sobre un sofà de vellut de color taronja? O verd?

Suavitat i resistència

Si vols descansar entre cotons, res millor que un sofà com aquest. El vellut és un material de tacte molt suau que et farà sentir als núvols.

Un altre aspecte molt important a tenir en compte és que, malgrat la creença, un sofà de vellut és molt resistent. Avui dia hi ha gran varietat de sofàs de disseny de vellut que es poden rentar. Fins i tot, n’hi ha que són anti-taques! Si desitges amb tot el teu cor tenir un sofà de vellut, que tinguis fills o mascotes no suposa cap problema.

 

Si llegir aquestes línies ha fet que t’adonis que tenir un sofà de vellut a la teva sala d’estar està al teu abast, apropa’t a visitar-nos. Junts triarem el que millor encaixi a casa teva i amb el teu estil de vida.