Un sofà llit a casa teva: tot són avantatges

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, REBAIXES, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Disposar d’un sofà llit a casa és una gran idea. Tant al teu domicili habitual com a la teva segona residència, tenir un sofà llit és una gran pensada. Però també et pot ser d’utilitat si necessites oferir un llit durant una llarga temporada. I ara, que estem de rebaixes, és un bon moment per decidir-te a comprar-ne un!

Per a visites de llarga o curta durada

Hi ha situacions en les que hem d’hostatjar a casa un membre de la família o alguna amistat. Potser aquesta persona està malalta i no pot viure sola durant uns dies. Potser li han ofert una feina i, mentre busca el seu propi habitatge, viurà a casa teva de forma temporal.

Però també pot passar que, després de celebrar la festa del segle a casa teva, els teus convidats s’estimin més quedar-se a passar la nit i evitar agafar el cotxe. D’aquesta manera, evitem accidents!

Tant és la situació en la que et puguis trobar: un sofà llit et farà quedar com l’amfitrió o amfitriona ideal.

Com triar el teu sofà llit

Per començar, mira’t bé de quin espai disposes en l’estança on el posaràs. És important que preguis les mides amb cura. Pensa que haureu de passar al voltant quan estigui tancat, però també quan estigui obert.

Un altre aspecte important a tenir en compte és si és fàcil d’obrir i tancar. El sofà llit ha de ser còmode de manipular. El d’obertura italiana és el més còmode gràcies al seu sistema d’obertura frontal. El convertible és multifuncional. En darrer lloc, el sofà llit amb sistema clic-clac és el més ràpid. Clicant aquí, podràs conèixer els nostres sofàs llit amb més detall.

En darrer lloc, oblida’t del sofà llit avorrit de tota la vida! Tria’n un que encaixi amb l’estil decoratiu de l’estança. Quan estigui tancat, durant el dia, una molt bona opció és omplir-lo de coixins!

 

Si has decidit aprofitar les rebaixes i adquirir un sofà llit de qualitat, vine a visitar-nos! Junts triarem el sofà llit que millor s’adapti a tu i al teu estil de vida.