Tendències en decoració pel 2020

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, NOTÍCIES, i TENDÈNCIES.
Translation Priorities: Optional.

Aquest 2020 que acabem d’estrenar ve carregat de noves tendències en decoració. Acabats d’arribat de la fira Maison & Objet de París us portem les tonalitats i objectes que estaran de moda aquest any. Preparats? Perquè comencem el repàs de tot el que ens espera aquest 2020!

Marrons: les tonalitats ocres i marrons seran les grans protagonistes d’aquest any. Els colors terrosos acompanyaran les nostres estances, ja sigui en forma d’elements decoratius, com també, pintat en parets.

Taronges: continuant amb la gamma càlida, els colors ataronjats també ocuparan un espai privilegiat en la decoració de la nostra llar. Com podem veure, les tonalitats càlides s’imposen en aquesta primera part del 2020, buscant la sensació d’escalfor durant els mesos de fred.

Verd oliva: sobri però vital. El color verd oliva és la tercera tonalitat que més veurem durant el 2020. Inspira tranquil·litat i estabilitat, però a més a més, cromàticament és un color agradable i suau que es pot complementar amb marrons i taronges.

En l’apartat de temàtiques decoratives dues grans vies s’imposen amb claredat:

Àfrica: els motius d’inspiració africana són una de les tendències més fortes en elements decoratius que ens arriba per aquest 2020. Estampats, figures, màscares, tapissos, … Veuràs arreu els elements més característics de les cultures subsaharianes.

Japandi: finalment, com a última tendència, ens arriba amb més força que mai l’estil Japandi. La fusió entre el minimalisme escandinau i el japonès serà una corrent a seguir aquest 2020.

Estigueu atents al blog de Galerías perquè en properes publicacions analitzarem amb profunditat totes les possibilitats que ens pot oferir les tendències africanes i japandi. Ara toca tornar a marxar, en aquest cas a la fira de Milà, per continuar recopilant quines seran les tendències més in d’aquest 2020.