“Ultra Violet” el color de l’any segons Pantone

Categories: DECORACIÓ, SOFÀS, i TENDÈNCIES.

Un to porpra intens, PANTONE 18-3838 Ultra Violet, ha estat triat el color de l’any per la mateixa empresa nord-americana, creant així una direcció estratègica per al món de les tendències i el disseny. L’Ultra Violet és un color complex i contemplatiu. És un color que, històricament, s’ha associat a l’espiritualitat, la mística i el misteri.

Segons Pantone, l’Ultra Violet, és un color que “simbolitza l’experimentació i l’inconformisme, i esperona a les persones a imaginar la seva petjada única al món i a traspassar límits en les seves activitats creatives.”

Però, com podem portar aquest color de tendència a la nostra llar? Si estàs pensant a incorporar-ho a la llar, Pantone ofereix vuit combinacions de color perquè sigui més fàcil vestir a la moda cada racó de la teva estança.

Ultra Violet afegeix espurna i lluentor, i crida l’atenció sobre un sofà tou, una obra d’art o una paret. Ho pots combinar tant amb tons neutrals com amb colors més cridaners. Prova de combinar-lo amb tons terra, pal i vi per donar-li un aspecte de calma i calidesa al teu saló; o per contra combina-ho amb colors cítrics i purs, com tons taronja o llima, per donar-li un toc d’emoció i entusiasme.

Anima’t a combinar mobles i complements i incorpora l’Ultra Violet a la teva llar.