Un sofà blanc en un entorn monocolor

Categories: CONSELLS, DECORACIÓ, REBAIXES, i SOFÀS.

Translation Priorities: Optional.

Ara que estem immersos en l’onada de calor estiuenca, un sofà blanc en una sala d’estar blanca és una gran idea. Un ambient monocolor en blanc refresca i, alhora, ens submergeix en un estiu sense fi. A més, les rebaixes són un gran moment per aconseguir un sofà blanc a un preu únic. T’apuntes?

Un lloc ple de pau

Una estança blanca transmet puresa, tranquil·litat. Un sofà blanc a una sala d’estar blanca et convida a sentir relaxació. Et fa sentir en pau, feliç.

Després de córrer amunt i avall tot el dia, tancar la porta de casa teva al tornar tindrà un altre significat: tornaràs al teu refugi. T’oblidaràs de qualsevol problema, presses i estrès: el color blanc t’embolcalla i protegeix. T’aporta serenitat i calma.

 

Un estiu etern

Tots relacionem el color blanc amb l’estiu, amb la calor. Ara, en ple mes de juliol i amb aquesta calor que no ens deixa respirar, descansar al teu sofà blanc en una sala d’estar majoritàriament blanca t’omplirà de frescor.

Però, què passarà quan arribi l’hivern? Doncs que els dies s’escurçaran. Aleshores, la teva sala d’estar monocolor, amb el teu sofà blanc presidint, et farà sentir de tornada a l’enyorat estiu. Vols tornar a sentir que estàs de vacances?

Els avantatges d’una estança monocolor amb un sofà blanc

D’entrada, a la teva estança no passarà el temps. Passin els anys que passin, la teva sala d’estar i el teu sofà estaran sempre de moda. El color blanc és una aposta segura que sempre triomfa perquè és sinònim de glamour i elegància.

A més, un ambient del tot blanc fa que els elements arquitectònics especials destaquin: unes bigues de fusta o una columna.

En darrer lloc, però no per això de menys importància: engrandeix l’espai. Si la teva sala d’estar no és massa espaiosa, optar per un estil del tot blanc farà que s’ampliï visualment: la teva sala d’estar semblarà més àmplia del que és.

Tot i la nostra passió per aquestes estances monocolors, no oblidem que un toc de color serà necessari per donar-li un xic de la teva personalitat: els tèxtils del sofà són l’excusa perfecta per trencar el blanc. Sobre el teu sofà blanc pots posar una manta i uns coixins de qualsevol color. Per tant, des de colors terra, més neutres, fins verds, vermells, grocs o blaus, el que et vingui més de gust!

 

Vols que un sofà blanc transmeti tranquil·litat des de la teva sala d’estar blanca? Vine a visitar-nos ara que estem de rebaixes: trobarem el que hi encaixi a un preu únic.