Un toc diferent a la teva llar: una butaca relax

Categories: BUTAQUES.

Translation Priorities: Optional.

Ha arribat la primavera i vols donar-li un aire nou a casa teva. Obres finestres, deixes entrar l’aire, la llum i alguna novetat. I, per què no? Una butaca relax és una bona manera de donar molta personalitat a la teva llar.

La butaca recupera el seu lloc

El sofà és la peça que domina l’estança, però una bona butaca és un element clau. Atorga a la teva casa un caràcter vintage, tan tendència en aquest moment. Fa uns anys va perdre la importància que havia tingut, però ara torna per reclamar el lloc que mai hauria d’haver perdut.

La pots ubicar al menjador, la pot posar al teu dormitori o, fins i tot, al despatx de casa. Una bona butaca relax et garanteix descans i confort. És un raconet acollidor on gaudir d’un bon llibre o aïllar-te de la rutina gaudint de la teva música preferida.

Els tips d’una bona butaca relax

Una bona butaca ha der ser, primer de tot, còmoda. Quan t’hi assentis has de sentir que tot l’esgotament acumulat durant tot el dia abandona el teu cos. A més de garantir comoditat, una butaca relax de qualitat té cura de la teva salut: cuidant la teva esquena, lumbars i cervicals.

Una butaca de qualitat ha de tenir un disseny cuidat. Vols que destaqui allà on la posis, cridant l’atenció i esdevenint un objecte de desig. El color, la forma, els materials… són elements que tindràs molt en compte a l’hora de triar la teva butaca.

Has decidit posar un toc diferent a casa teva? Apropa’t a veure les nostres butaques Flexlux. Són garantia de descans perquè s’han testat individualment i estan elaborades amb cuir de les millors adoberies del món. Les butaques Flexlux són daneses i, per tant, són el resultat del disseny escandinau, en el que l’ús de la fusta és predominant.

 

Si creus que ha arribat l’hora de regalar-te una bona butaca relax, aprofita la nostra promoció de primavera! Vine a Galerías i emporta’t la teva a partir de 695€, les unitats són limitades.